Све категорије
профил компаније

Почетна> O nama > профил компаније

профил компаније

Осамдесетих година прошлог века, када је госпођа Сун, оснивач, још била дете, њен отац је био обичан електрозаваривач у фабрици. У њеном сећању, њен отац је увек радио дан за даном у прашњавој фабрици, обављајући послове заваривања и полирања. Дуги низ година је била изложена диму и јаком светлу, што је довело до озбиљног професионалног обољења. У младости је имала жељу да промени будући начин заваривања......


АбоутКСНУМКС

Након пунолетства, госпођа Сун се уписала на факултет и одлучно изабрала смер „Технологија и инжењерство заваривања“. Током година на универзитету, посветила се истраживању еколошки прихватљиве опреме за заваривање и постпроизводних процеса, надајући се да ће помоћи већем броју заваривача, као и туђих очева, да превазиђу штету коју наноси традиционално заваривање.

Године 2011., госпођа Сун и њен тим су основали КЕПУНИ бренд еколошки прихватљивих машина за заваривање и развили „прву врсту еколошки прихватљиве опреме за заваривање – апарате за хладно заваривање“, која је решила проблеме зрачења и прашине након полирања за завариваче и раднике у предузећу у то време. Уз континуирано повећање тимског истраживања и развоја, стварање еколошки прихватљивих производа који ће постати мисија и циљ КЕПУНИ развоја, па је КЕПУНИ тим утврдио да је корпоративна визија „давања заваривања новом мисијом и новим путовањем за еколошки прихватљиво заваривање машине“ је посвећен дизајну еколошки прихватљивих машина за заваривање, омогућавајући већем броју заваривача да имају чиста радна места без дима и омогућавајући развој већег броја заваривачких радова ка интелигенцији и аутоматизацији. КЕПУНИ има модерну просторију за демонстрацију заваривања која приказује најновију технологију опреме за заваривање, омогућавајући купцима да директније осете функције и предности нове еколошки прихватљиве машине за заваривање.


АбоутКСНУМКС

КЕПУНИ стриктно контролише отпад који настаје током процеса производње и опасности по природу. Амбалажа и сировине производа су вишекратне или биоразградиве, а ми свесрдно тумачимо оно што се зове „еколошки“. КЕПУНИ брине о запосленима и основао је дом за запослене са наменском просторијом за активности запослених. Тим не само да поседује сертификат управљања квалитетом ИСО90001, већ и ИСО45001 сертификат управљања здрављем и безбедношћу на раду.

Данас КЕПУНИ и даље инсистира на развоју квалитетнијих, еколошки прихватљивих машина за заваривање. Иако је глобална епидемија тешка, придржавање концепта хармоничног развоја између човека и природног окружења као трајног концепта развоја предузећа је стална мисија госпође Сун и њеног тима. Иако је пут раста дуг, будућност обећава......

Вруће категорије