Све категорије
Вести

Почетна> O nama > Вести

Фармацеутска опрема

Време: КСНУМКС-КСНУМКС-КСНУМКС Хитови : 32

У процесу производње лекова, процесну воду и материјале треба дистрибуирати и транспортовати кроз систем цевовода. Стога, да би се у потпуности испунили захтеви чисте и чисте површине медицинске опреме како би се избегао микробиолошки раст или загађење, и ефикасно побољшао квалитет фармацеутских производа, неопходно је побољшати квалитет система цевовода фармацеутског процеса. Степен акцента на заваривачким и инсталатерским радовима треба да повећа улагања у припадајућу опрему за заваривање и послове управљања на лицу места, чиме се обезбеђују повољни услови за унапређење квалитета фармацеутске производње. Извори загађења у самом цевоводу ће дефинитивно утицати на чистоћу лека или загадити лек. Ови лекови Улазак на тржиште директно ће утицати на живот и здравље пацијената. Стога је хигијенско и чисто заваривање цевовода најважнији део сваког медицинског пројекта.

пиц-1

Санитарно чисти цевоводи за инжењеринг медицинских цевовода углавном укључују гасне системе, системе за климатизацију, системе за воду, системе за дистрибуцију течности, системе за чишћење и стерилизацију, итд. Хигијенски захтеви су веома високи када се користе, а нема задржавања, нема остатака и чишћење су основни захтеви за то. Квалитет инжењерских шавова цевовода је директно повезан са успехом или неуспехом сертификације медицинског инжењеринга. Заварена цев од нерђајућег челика захтева дубоко продирање, без укључивања оксида, а зона утицаја топлоте је што је могуће мања. Опрема за електролучно заваривање водоничним заваривањем са самофлуксним волфрамом са инертним гасом је потпуно компјутерски контролисана, има високе перформансе заваривања и чистоћу и широко се користи. У биологији хране, фармацеутској хемијској индустрији и другим областима. Пре изградње заваривања чистих цевовода у фармацеутском инжењерству цевовода, након одабира одговарајућег материјала за заваривање од нерђајућег челика, материјал за заваривање и захтеви за заваривање треба да буду различити, а процес пробног заваривања мале серије треба да буде квалификован пре заваривања великих размера. Опрема за заваривање захтева од оператера са пуним радним временом да свакодневно раде и одржавају, спроводе систем објављивања техничке обуке пре посла и додељују специјално особље за контролу квалитета сваке карике пројекта. Процес спајања угља се одвија у строгом складу са спецификацијама процеса, радно окружење и делови за заваривање се одржавају чистим и хигијенским, рез је гладак, а крај се обрађује специјалном глодалом или машином за урезивање. Приликом сучеоног заваривања, потребно је осигурати да су цевни спојеви чисти, равни, савршено округли и да добро пристају, без ивица или неусклађености. Када је потребно, обришите унутрашње и спољашње површине града алкохолом да бисте уклонили нечистоће, ојачали управљање пројектном инжењерском опремом и редовно је проверавали и одржавали како бисте избегли кварове опреме који утичу на напредак инжењерског заваривања. Након што је инжењерски цевовод заварен, може се прегледати ендоскопом цевовода да би задовољио стандарде ГМП и еколошке чистоће хране и фармацеутских производа.

пиц-2

У изградњи чистих цевовода у фармацеутском инжењерству, машина за орбитално заваривање затворене главе Ксиндун КСД серије је моћан алат за спајање на лицу места. То је чиста машина за заваривање цеви дизајнирана за захтеве заваривања танкозидних цеви од нерђајућег челика. Производ усваја језгро увезено из Немачке. Компонентни материјали, лагана структура, безбедни, прецизни, издржљиви, поуздани, хлађење целог тела водом, 4-смерна гасна заштита тела пиштоља, висок циклус рада, висока стабилност, погодан за заваривање у свим позицијама чистих цеви од нерђајућег челика пречника од 3.175-168мм, То је исплатива аутоматска машина за заваривање санитарно чистих цеви.
Цео процес ове опреме усваја компјутеризовано дигитално управљање, а опремљена је и експертском базом података о заваривању, која омогућава оператерима да брзо започну рад и постигну најбољи ефекат заваривања. Производе се опасне материје, стандарди санитарне индустрије задовољавају потребе купаца и ефикасно решавају проблеме у традиционалном ручном процесу спајања цеви угљем, као што су нестабилност процеса, ниска ефикасност заваривања и висока стопа прераде заваривања, што у великој мери побољшава ефикасност заваривања и спој угља. Занатство, уштеда трошкова рада за најмање 30%, је добар помоћник за ваш фини прикључак на угаљ

Претходна: Третман водом

Следеће: Орбитално заваривање за прехрамбену индустрију

Вруће категорије